Iman Akmal's FotoPage

By: Wanie n Kudin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Friday, 13-Mar-2009 02:15 Email | Share | | Bookmark
bAby fArIs...

 
 
 
View all 4 photos...
tengahari semalam abah call ibu bagitau uncle Wan ajak tengok baby auntie Farah n uncle Sarip kat puchong. so ibu no hal jek. tak tau pun rupenye auntie Farah bersalin kat hospital putrajaya. nama baby Muhammad Faris .......... yang dot dot nih xtau lagik sbb auntie Farah cakap dalam proses mencari lagik. hehehe... baby seberat 3.17kg. auntie Farah da tembam sket. tapi ibu xsempatlaa snap gambar auntie Farah sebab tengah seronok memangku baby Faris. gambar pun tak banyak. sempat amik gambar baby Faris n Aisyah anak uncle Wan je...kite layan gambar yg ade je ye....




baby Faris


Aisyah anak uncle Wan


Aisyah ngn mamanye...


Thursday, 12-Mar-2009 06:56 Email | Share | | Bookmark
laGik kAt kAmpUng....

nenek, abah n fish
iman nak pegang ikan
 
View all 26 photos...
kat cni ibu xtau nak cite ape. bole kan kalau ibu just masukkan gambar je. suke kat cni sebab bole tengok gambar besar n bole upload gambar banyak2. so xpe kan kenkawan. jangan mare... kalau nak bace cite2, bace kat blog okeh....jgn mare....



















Monday, 12-Jan-2009 08:41 Email | Share | | Bookmark
kEbun aTuk...

 
 
sukenye anak ibu
View all 16 photos...
selamat tahun baru 2009. lame x update fotopages kan. so utk pembukaan tahun 2009 nih ibu nak letak gambar iman ke kebun atuk boleh? hehehe...utk cukupkan syarat supaya fotopages nih x bersawang sangat. heeee.....

tiap2 minggu kan abah slalu balik kampung tolong atuk kat kolam nih laa. da siap sudah kolam atuk. minggu semalam balik abah ngan atuk da masukkan anak2 ikan. banyak sangat. tak sabar plak nak tunggu anak2 ikan tuh membesar. dan iman macam biase laa kan kalau ikut gi kebun memang die suke. tapi yang tak daye nye ibu laa risau kan die yang tengah lasak sangat skang nih. huhuhu... so kenkawan... enjoy da pic k...


suke nye anak ibu nih....


mak teh tarik iman


betapa beraninye anak ibu... huhuhu...


abah kontrol macho bawak rakit


iman ngan mak teh


Thursday, 9-Oct-2008 03:03 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Raya...

mak ude ngn iman
pak ude family
 
View all 18 photos...
selamat hari raya kawan2 semua. jemputlaa datang raya kat rumah ye. umah kami sentiase open untuk kedatangan kawan2 semua.

hehehe...tuh ayat pembukaan.

gambar tak banyak walaupun kami banyak berjalan. mane yang sempat je kami snap. layankan jelaa ye...









Wednesday, 24-Sep-2008 02:04 Email | Share | | Bookmark
bUka pUasA kAt oPis

 
 
 
View all 13 photos...
gambar da lame. ibu jek malas sket nak update. mase nih buka pusa kat opis abah. best sangat...lauk banyak. ade setengah masak n setengah lagi beli je kat baazar. kesimpulannye... tahun depan kita buat lagi ye sahabat2ku sekalian...heheh...


banyak kan makanan?


semua makan bersila di sini


nih sume single lagi nih...hehehe


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net